søndag 20. desember 2009

19. Desember: Bad Santa

Bad Santa er en julekomedie fra 2003 som er regisert av Terry Zwigoff (som før har laget filmer som Ghost World og Art School Confidential).

Kort handlingssammendrag:
The drunkard Willie and his partner, the midget Marcus, work once a year, near Christmas, dressed like Santa Claus and his helper elf in department stores. However, their intent is to rob the place in the Christmas Eve. When Willie meets a lonely fat boy and the hot bartender Sue, he learns the meaning of Christmas and gets in trouble.Denne filmen er igrunn overaskende morsom. Jeg hadde virkeli ikke noe tro på den første gangen jeg så den, men den er faktisk en av de morsomste julekomediene som er laget. Hovedgrunnen til dette er nok at filmen har en litt mer voksen humor en de fleste andre julefilmer.Blant skuespillerene som er med i filmen finner vi navn som Billy Bob Thornton, Tony Cox, Lauren Graham, Brett Kelly, Lauren Tom samt Bernie Mac og john Ritter (Som begge to desverre har gått bort).

Jeg har igrunn aldri vært noe overbegeistret for Thorton, men i denne filmen er han rett og slett genial. Mannen er som skapt for denne rollen.En av de morsomte julefilmene som er laget og virkelig verdt en titt i disse travle juletider.Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar