02 desember 2011

Dag 2 – The Santa Claus 2

Dagens film er er den amerikanske filmen The Santa Claus 2 fra 2002. Filmen er regissert av Michael Lembeck og har Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Judge Reinhold og David Krumholtz i hovedrollene.


Synopsis:

Scott Calvin har vært en god julenisse i nesten ti år, men nå er han nødt til å finne seg en nissekone for å kunne fortsette i jobben.

Trailer:

I og med at The Santa Claus ble sett for 2 år siden, tenkte jeg det var greit å se oppfølgeren i år.

Noe overaskende tok det hele 8 år før de laget en oppfølgere til denne filmen. De hadde egentlig tenkt å gi den ut i år 2000, men etter at 102 dalmatinere ikke ble noen hit på kino, ble Disney litt mer nervøse for å gi ut oppfølgere til filmene sine.

Noe overraskende var faktisk denne oppfølgeren helt på høyde med den første. Både historien og humoren er bra og i tillegg har man med de fleste skuepillerene fra den første filmen.

Tim Allen er nok ikke av de skuespillerene jeg synes er best her i verden, men i rollen som julenissen gjør han en meget god jobb. Han er faktisk hakket morsommere i denne en i den første filmen.

Filmen er først og fremst så klartl aget for barn og er tidvis litt barnslig av seg, men man får god julestemning av å se filmen og det er i mine øyne noe av det viktigste med en julefilm.

Kanskje ikke tidenes beste julefilm, men en meget solid oppfølger som er verdt å se, om man har sett den første.

Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar