22 desember 2012

Dag 22 – Love Actually

Dagens film er den amerikanske filmen Love Actually fra 2003. Filmen er regissert av Richard Curtis og har Colin Firth, Emma Thompson, Hugh Grant og Liam Neeson i hovedrollene.



Synopsis: Den morsomme "Love Actually" utforsker bølgedalene innenfor ulike medmenneskelige forhold i ukene før jul. Kjæresteforhold, Ekteskap, Far & Sønn og Rockestjerner & Managere. Alle gjør de Love Actually til en film der ikke bare en historie blir fortalt, men ti forskjellige historier som flettes i hverandre. Så hvis du ser deg godt nok omkring, vil du se at kjærligheten faktisk finnes overalt.

 









Vel, nok en romantisk film i løpet av festivalen, og nok en gang en meget god sådan.



Denne filmen har jeg i alle år unngått i og med at den virket som en film som ikke var noe for meg i det hele tatt. Men filmen er veldig bra og har en meget underholdende historie.



Skuespillet i filmen er meget solid og det er en haug av glimrendeskuespillere med i filmen. Dette var forresten den første filmen til Andrew Lincoln, som nå er best kjent som rollefiguren Rick Grimes i the Walking Dead.



Funfact: Sjøen som Lucia Moniz og Colin Firth badet er faktisk kun 50 cm dyp. Så de ble nødt til å ligge på bunn, for at det faktisk skulle se ut som om de svømte.



En film som virkelig overasket meg, og som absolutt er verdt å legge til i «julefilmlistene» som dere helt sikkert har liggende.



Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar