09 desember 2017

Dag 09 – Journey Back to Christmas

 
Dagens film er den amerikanske filmen Journey Back to Christmas fra 2016. Filmen er regissert av Mel Damski og har Meghan Heffern, Oliver Hudson, Raven Stewart og Candance Cameron Burke i hovedrollene. 

 
Synopsis: Hanna, en sykepleierske fra andre verdenskrig blir på magisk vis transportert frem i tid til 2016. Her møter hun Jake som har mistet troen. Hun må da hjelpe han med å få livet på plass og til å forstå den sanne meningen med julen. 
 
Trailer:

Da var tiden inne for årets første bidrag fra TV kanalen som asnnsynlgivsis kommer til å holde denne bloggen i live i enda noen flere år fremover nemlig Hallmark Chanel. 

 
 
Hallmark begynner hvert år å sende sin «Countdown To Christmas» fra første helgen i November. Da viser de julerelaterte programmer og filmen hele veien frem til 1. Januar. I løpet av julen 2017 vil Hallmark ha premiere på hele 33 julerelaterte filmer og de har nå ca 130 filmer i sitt julefilmbibliotek. 

 
Men over til Journey Back to Christmas. Mel Damski som står bak regien på filmen har mange mange år bak seg med regi på tv-serier. Her snakker vi alt fra MASH, Bionic Woman, Ally McBeal, Early Edition og Charmed. I tilegg til dette har han to større Hollywood produksjoner bak seg i form av Mischief og Yellowbeard. Men de siste årene har han primært laget film for Hallmark Chanel. 

 
Det pleier som regel å være en grunn til at jeg plukker ut spesfike filmer til festivalen og denne gangen var det Candace Cameron Bure som var grunnen. Candace kjenner iallefall jeg best fra hennes rolle som «"D.J» i serien Full House (og senere oppfølger Fuller House) og det er hyggelig å se at hun fortsatt står på som skuespiller. 

 
Nå har vel hennes bror tatt over stafettpinnen som den best kjente personen i familien, men kanskje ikke på grunn av de mest positive grunner. Hennes bror er nemlig regissør Kirk Cameron som står bak kanskje tidenes dårligeste julefilm, nemlig Saving Christmas fra 2014, som jeg har dekket på bloggen i 2015. 


Jeg liker veldig godt 40-talls setingen i filmen og skulle virkelig ønske de kunne brukt litt mer tid der, men det er forstålig at de ikek bruker så mye tid her på grunn av oppsettet. På tross av at historien kanskje ikke er så veldig troverdig er den underholdende og koselig 

 
 
Julestemning vet iallefall Hallmark hvordan de skal lage. Her har vi julesanger. Snø, juledekorasjoner og alt som hører til i en familie-julefilm. Så alt i alt en koselig julefilm for hele familien som er verdt å sjekke ut. 
  
Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar