11 desember 2018

Dag 11 – A Star for Christmas


















Dagens film er den amerikanske filmen A Star For Christmas fra 2012. Filmen er regissert av Michael Feifer og har Jeremy Howard, Karissa Vacker, Corey Sevier og Briana Evigan i hovedrollene. 

 
Synopsis: Cassies bakeri er en stor suksess, men i kjærligheten går det ikke like bra. Det blir imidlertid snudd på hodet da hun intetanende forelsker seg i en berømt og beryktet skuespiller. 
 
Trailer:

Ny dag nye TV-film mulighetr. Men denne gangen er det ikke Hallmark som står bak filmen, men litt mer ukjente Ion Televison. A Star For Christmas hadde premiere på Ion TV den 2. Desember 2012 og kom ut på DVD 28 Oktober 2014. 

 
Regissør Michael Feifer er en skikkelig veteran innenfor TV-film industrien og har regisert hele 58 filmer i sin karriere. Litt artig er det at hele 9 av dem faktisk er julefilmer. I tilegg har han spilt i et par av disse julefilmene som The Dog Who Saved Christmas, My Dog's Christmas Mirracle og en liten u-kreditert rolle i denne filmen som Paparazzi fotograf. 

 
Men rundt 20 år før dette spilte han faktisk i filmene Witchcraft 7 og Witchcraft 9 som er to oppfølgere i den litt små-erotiske skrekkfilm serien Witchcraft. Noe som må sies å være en ganske stor overgang :) 

 
Skuespillet i filmen er jeg i grunn ganske skuffet over, dette først og fremst fordi vi her har med en del ganske mediterte skuespiller å gjøre. Jeremy Howard har for eksempel spilt i Teenage Mutant Ninja Turtles filmene fra 2010 tallet, Corey Sevier spilte i en film som jeg setter ganske høyt nemlig Immortals fra 2011 og Briana Evigan har spilt i filmer som Step Up All In, Sorority Row og S. Darko for å nevne noen. 

 
Filmen kan på mange måter minne om historien i Notthing Hill for de som har sett den, bare man tar bort komedien, logikken og manuset. Det er mye kontinuitets feil ute å går i filmen og i følge kalenderen i filmen går man plutselig tilbake i tid, da alt annet tyder på at man er senere i historie. Sånt skaper forvirring i alle fall for meg.


Favorittscenen min i filmen er forøvrig scenen hvor Cassie går og bærer p ået brett med kaker som tydeligvis er meget varmt siden hun bærer med store grytekluter. Deretter setter hun seg ned med hele kakebrettet på fanget og fortsetter samtalen hun er i gang med. Tydelig at det brettet ikke var så veldig varmt likevel :) 

 
Filmen mangler der i mot litt av den julefølelsen jeg liker å få når jeg ser denne typen filmer. Det føltes på mange måter som om man hadde en ide for en romantisk komedie også tweeket litt på historien for å få lagt den til julen, og da kanskje dra inn litt flere seere. Ikke vet jeg. 

 

Litt falsk snø, julelys og julepynt klarte de da å få spadd frem, men som sagt ikke nok til å lage noe god julestemning her for min. Så filmen kunne nok like godt vært lagt til midt på varmeste sommeren. 


Irronisk nok så uttalte Briana Evigan at hun var glad hun endelig fikk en rolle i en film hvor fokuset kunne være på historie og ikke på hennes utseende. Da må jeg nok skuffe Briana for fra en mannlig synspunkt er det nok smilet hennes som på mange måter er høydepunktet i filmen. 

 
En heller laber og dårlig julefilm som hverken klarer å lage julestemning eller en god historie. Kun anbefalt til Die-Hard romantiske komedie fans og de som er overbegeistret for filmen med kyssing hvert niende minutt. 

 
Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar