mandag 11. desember 2017

Dag 11 – Scoot & Kassie's Christmas Adventure


Dagens film er den amerikanske filmen Scoot & Kassie's Christmas Adventure fra 2013. Filmen er regissert av Benjamin Gourley og har Adam Johnsonn, Taylor Negron, Ariana Bagley og Luke Perry i hovedrollene. 

 
Synopsis: Mens hun hjelper barnekoret med å samle inn penger til fattige barn, redder Kassie den tidligere politihunden Scoot. Men når tyver dukker opp med planer om stjele pengene, må Kassie og Scott gi seg ut på et stort eventyr for å fange kjeltringene og redde julen. 
 
Trailer:

Scoot & Kassie's Christmas Adventure er en film som har et lite problem når det kommer til Navnevalgte. Scoot & Kassie's Christmas Adventure er navnet filmen opprinnelig hadde, men når den ble vist på TV i USA så ble tittelen rett og lett litt for lang så da ble tittelen isteden K-9 Adventures: A Christmas Tale (som jo er mye kortere). 

 
I tillegg så gikk filmen under navnet K9 Christmas når den ble gitt ut på DVD i Englang. Mens min DVD har navnet Saving Christmas. Så her er mulighetene store for å få gjort et dobbeltkjøp for oss som kjøper inn julefilmer.

 
Julefilmer med hunder som hovedkarakter finnes det forøvrig veldig mange av. Etter å ha sjekket i fjor så kunne jeg fint kjørt en del Julefilmfestival med bare hundefilmer. Men da jeg i grunn syntes det holder lenge med en eller kanskje to i løpet av Desember vil det ikke skje. 

 
Skuespillet her er noe variabelt. Barneskuespillerne gjør her en bra jobb og Ariana Bagley spesielt spiller overbevisende. Når det gjelder de andre skuespillerne i filmen som for eksempel Luke Perry så føltes det veldig ut som dette er et såkalt «penge-prosjekt». 

 
Med andre ord lettjente penger for å spille i en lettvin barnefilm. Han føltes veldig uengasjerende og det er nesten så jeg mistenker at han sitter og leser replikkene av en pappskive ved siden av kamera. 

 

Det er mye overspilling ute å går her, iallefall når det kommer til disse tyvene som ut å stjele penger. Men dette er vel i og for seg et vanlig fenomen i barnefilmer og noe de yngre syntes er artig. Jeg husker selv at jeg så filmen «Dennis The Menace» sikkert 50 ganger når jegvar liten og lo like myre hver gang Christopher Lloyd i rollen som Switchblade Sam slo seg. Så dette er noe noe jeg rett og slett har vokst litt i fra. 

 
Historien i filmen er jo også lagt til rette for de yngre og det er jo en enkel og grei historie med en god moral og så klart en lykkelig slutt. 

 
Filmen fikk en oppfølger i 2014 i form av K-9 Adventures: Legend of the Lost Gold. Denne filmen er derimot ikke lagt til julehøytiden og er mer en eventyrfilm med en skattejakt som hovedtema. 

 

Uten tvil en film som er rettet mot de yngre barna og det er nok helt klart de som vil få mest ut av denne filmen her. Den er fullt se-bar for oss litt eldre også, men jeg tror nok at barna får mest ut av denne filmen. 

 
Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar