søndag 17. desember 2017

Dag 17 – Every Christmas Has A Story

 
 
Dagens film er den amerikanske filmen Every Christmas Has A Story fra 2016. Filmen er regissert av Ron Oliver og har Catherine Lough Haggquist, Willie Aames, Colin Ferguson og Lori Loughlin i hovedrollene. 

 
Synopsis: Kate Harper som jobber innen TV klarer ved et uhell å innrømme på luften av hun hater julen. Når hun så må dra til en småby for en reportasje begynner julestemningen sakte men sikkert å krype innpå og omfavne henne. 
 
Trailer:

Every Christmas Has A Story er nok en Hallmark Chanel film her på bloggen. Filmen hadde premiere 12. November 2016. 

 
Regissør Ron Oliver har allerede regissert en film som har blitt sett denne måneden da i form av All She Wants for Christmas som ble sett for 7 dager siden. Han har mer eller mindre regissert kun tv filmer de siste 15 årene og før det var det TV-serier han spesialiserte seg på. Hele 7 julefilmer har han laget for Hallmark Chanel noe som må sies å være rimelig imponerende.

 
Lori Loughlin er en skuespillerinne jeg har veldig sansen for. Hun er også en av skuespillerne som kanskje mange kjenner fra Full House og Fuller House seriene. Men jeg har de siste årene hatt veldig moro av Garage Sale Mystery filmene hun har spilt i. Til nå har det kommer hele 11 filmer i denen film-serien og jeg synes disse er meget artige. 

 
Det er også interresant å se Lori Loughlin spille en litt annerledes rolle en de hun har spilt i så godt som alt annet hun har spilt i. Vanligvis spiller hun en sprudlene, glad dame som skal hjelpe en eller annen med ett eller annet problem. Men her er det hellre hun som må hjelpes da hun er mer tilbakeholden og ikke har julestemmningen inne. 

 
Isabella Guinnalli som her spiller Mia er faktisk Lori Loughlin og Mossimo Guinnalli sin datter. Dette var hennes første filmrolle og jeg syntes hun gjorde en helt ok jobb her. 

 
Historien er som vanlig når det kommer til hallmark filmen ikke noe nyskapende dynamitt for å si det sånn. Men det er sjarmerende og underholdende nok til å holde min oppmerksomhet i 90-minutter iallfall. 

 
Men som vanlig så har Hallmark chanel iallefall dreisen på julestemning. Her har vi juldekorasjoner, julelys, snø og julemusikk over hele linja noe som iallefall jeg setter veldig stor pris på. 

 

Filmen har litt A Christmas Carol elementer i seg noe som er artig å se. Alt i alt en helt ok julefilm å sette på i dagene før jul men på ingen måte en juleklassiker. 
 
Terningkast:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar