fredag 14. desember 2012

Dag 14 – A Very Harold & Kumar Christmas

 

Dagens film er den amerikanske filmen A Very Harold & Kumar Christmas fra 2011. Filmen er regissert av Todd Strauss-Schulson og har Kal Penn, John Cho, Denny Trejo og Neil Patrick Harris i hovedrollene.Synopsis: Harold og Kumar gjenforenes da et premiert juletre uheldigvis brenner opp. I stedet for å fortelle sine gale svigerforeldre om det som skjedde, velger Harold å ta fatt på et dopet høytidseventyr med Kumar for å finne det perfekte erstatningstreet. På veien finner vennene sang, dans, julens sanne ånd og den legendariske Neil Patrick Harris. 


 
A Very Harold & Kumar Christmas er oppfølgeren til de to første filmene om Harold og Kumar, nemlig Harold & Kumar Go to White Castle fra 2004 og Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay fra 2008.Originaltittelen på filmen er A Very Harold & Kumar 3D Christmas og den ble da som man kan forstå ut i fra tittelen gitt ut i 3D. Og 3Den den benytter de seg av til det fulle. Det går omtrent ikke 5 minutter uten at et eller annet kommer farende mot skjermen i 120, så helt sikkert en underholdende film å se på 3D kino. 


 
Vel, denne filmen er vel kanskje den mest useriøse av julefilmene jeg ser i år, og helt klart en såkalt lavpannet komedie, og helt klart ingen film å se sammen med barna, for her er det mye voksenhumor for å si det sånn.I likhet med andre filmer som jeg har sett før i løpet av julefilmfestivalen, så inneholder også denne filmen mange elementer som man ikke forbinder med jul. Men det er også premisset med denne filmen. 

Filmen er ikke laget for å være en koselig familiefilm, men er en såkalt stoner komedie. 


 
Filmen er faktisk ganske underholdende, og da spesielt delen hvor historien går over til å bli Claymation, underholdende saker. Historien er underholdende og det er en god del artige scener som til og med jeg små lo litt av. 


 
En underholdende film, som ikke på noen som helst måte må tas seriøst, en enkel og underholdende komedie. 


 
Terningkast:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar