onsdag 19. desember 2012

Dag 19 – Arthur Christmas


agens film er den amerikanske filmen Arthur Christmas fra 2011. Filmen er regissert av Sarah Smith og har Ashley Jensen, Jim Broadbent, Hugh Laurie og James McAvoy i hovedrollene.Synopsis: Hvordan KLARER Julenissen å levere millioner av julegaver over hele verden i løpet av én eneste natt? Ved hjelp av en armé på en million kamptrente alver og et stort, hø yteknologisk operasjonssenter under Nordpolen! Hvordan kan så denne utrolige operasjonen ha GLEMT et barn?! For Julenissens yngste sønn, Arthur, truer dette med å gjøre en brå slutt på Julens magi. Med en gammel, pensjonert Julenisse, en opprørsk, ung alv, en gammel slede og noen utrente reinsdyr, legger Arthur ut på et sprøtt eventyr for å levere den siste gaven! 


 
Arthur Christmas er en film jeg faktisk har gledet meg til å se i godt over 1 år. Jeg så den første Preview traileren for denne filmen i desember i fjor og hadde allerede da lyst til å se filmen. Men i og med at filmen aldri fikk noen kino-premiere i nærheten av mitt bosted ble det aldri noe av.
Men nå har filmen kommet ut på Blu-Ray og den er da dagens film.Arthur Christmas er laget av Sony Animation, og Sony har sin helt egen stil på animeringen. Den er kanskje ikke like blankpolert som Disney/Pixar, men den har helt klart sin helt egen sjarm.Jeg liker veldig godt historien i denne filmen. Ikke nok med at de har laget en original vri på hvordan julenissen kommer seg rundt å får levert alle julegavene, men man har en uvanlig helt som må redde julen.Filmen har også veldig mange morsomme scener og replikker og er virkelig underholdende.«Skuespillet» da i form av stemmegiverne gjør det også meget bra og jeg føler at de har fått de korrekte skuespillerne til å tolke de forskjellige karakterene.Uten tvil en underholdende film for absolutt hele familien. Sterkt anbefalt.


Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar