24 desember 2012

Dag 24 – Jul I Tøyengata








Dagens film er den Norske Julekalenderen Jul I Tøyengata fra 2006. Serien er regissert av Sigmund Falch og har Nikis Theophilakis, Robert Gustafsson, Siw Anita Andersen og Zahid Ali i hovedrollene.

 

Synopsis: I Tøyengata lever Skomaker Ali side ved side med folk fra alle nasjoner og religioner. Alle kommer innom butikken hans i julestria, og det skaper komiske innslag der Skomaker Ali og hans bekjente må hanskes med utrolige utfordringer som mislykket mafi avirksomhet, porno som binæring, angst for omskjæring, narkogjeld og skumle Lucia-opptog. Alt kan skje i Tøyengata før jul! Innbyggere og gjester i Tøyengata får i løpet av 24 desemberdager rikelig anledning til å føle på kroppen at "et fargerikt felleskap" byr på utfordringer som skaper mange morsomme situasjoner. 
 



Ikke så god tid å få skrevet så mye om denne oppi julestria her, men jeg har da altså sett 1 episode av Jul i Tøyrengata hver dag i desember.

 

Etter hva jeg har forstått så var det en god opptøyer når denne serien først ble vist på TV i 2006.

Serien i seg selv syntes jeg prøver litt for mye å være morsom. Alt skal liksom parodieres, og gjøres festlig. Et par av vitsene innimellom var ikke så verst, men sånn jevnt over syntes jeg det ble litt for platt.



Zahid Ali syntes jeg i grunn er morsomt når han rett og slett er seg selv. Så dette var ikke noen høydare
desverre.
 


Terningkast: 2

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar