17 desember 2018

Dag 17 – Stealing Christmas


















Dagens film er den amerikanske filmen Stealing Christmas fra 2003. Filmen er regissert av Gregg Champion og har Betty White , Angela Goethals, Lea Thompson og Tony Danza i hovedrollene. 

 

Synopsis: Småkjeltringen Jack Clayton er på flukt etter et mislykket ran. Han ender opp i byen Evergreen, hvor mistforståelser rundt et julenissekostyme fører til at Jack møter mennesker han blir glad i. 
 

Stealing Christmas er nok en TV-film, men denne gangen en film fra tvkanalen USA Network. Filmen ble fra 2003 til 2009 vist som en del av ABC Family (eller Freeform som kanalen er kjent som nå) sin «25 Days Of Christmas» hvor de viser en julefilm hver dag fra 1. til 25 Desember. 

 

Manuset til filmen er skrevet av Greg Taylor og her har vi en mann som virkelig har mye kvalitet på Cven. Da blant annet Prancer og de to Jumanji filmene. Samt to andre julefilmer i form av Santa and Pete og the Christmas Wish.


Tony Danza spiller her hovedrollen som Jack Clayton, og har vært å sett i Tv-seriene Taxi og Who’s The Boss samt i filmer som Angels In The Outfield, 12 Angry Men, Cannonball Run 2, Going Ape! og Don Jon.


Lea Thompson er et navn som bør være kjen t for de aller fleste. Hun gjorde stor suksess som Lorraine i Back To The Future filmene, og har spilt i andre kvalitetsfilmer som Howard The Duck Og Red Dawn. Samt den artige Tv-serien Caroline In The City. Hun har forøvrig også spilt i par andre TV julefilmer som The Mrs. Clause og Love at the Christmas Table. 

 
Betty White dukker også opp i en rolle her og gjør en god jobb. White er forøvrig fortsatt aktiv på filmfronten i en alder av 96 år, noe som må sies å være veldig imponerende. 

 

Med såpass gode skuespillere i hovedrollene føler jeg at man bør forvente litt kvalitet og det syntes jeg helt klart at man fikk her. Kjemien mellom karakterene er god og jeg føler man får et godt forhold til disse gjennom filmens 89 minutter.

 
Filmen har delvis mye av det samme prinsippet som Disney’s The Christmas Star som ble sett her 5. Desember, men jeg følte de gjorde en bedre jobb i denne filmen enn i den. Historien er underholdene og små søt med gode skuespillerprestasjoner og en underholdende twist mot slutten. 

 
Filmen har også godt med julestemning med både snø, julesanger, julepynt, juletær og nissekostymer.
En Tv film med gode skuespillerprestasjoner og en underholdende historie og vel verdt å sjekke ut nå i førjulstida. 

 
Terningkast:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar