18 desember 2018

Dag 18 – Four Christmases and a Wedding



Dagens film er den amerikanske filmen Four Christmases And a Wedding fra 2017. Filmen er regissert av Marita Grabiak og har Madison Smith , Corey Sevier, Markie Post og Arielle Kebbel i hovedrollene. 

 
Synopsis: Chloe har på alle måter gitt opp å finne kjærligheten, men plutselig dukker Evan opp i hennes liv og romansen blomstrer opp. Men når Evan blir sendt til andre siden av kloden i jobbsammenheng oppstår det problemer. Over de neste tre julene skjer det mye som forsøker å holde de fra hverandre. 
 


Dagens film er nok en TV film, nå fra TV kanalen Lifetime som er en amerikank tvkanal eid av e Hearst Communications og The Walt Disney Company. Kanalen retter seg mot kvinner i alle aldre og har et fokus på kvinnlige rollefigurer i hovedroller i sine produksjoner. 

 
Filmen hadde premiere på Lifetime 2. Desember 2017 og blir også vist der i løpet av julen i år. Filmen har gogså blitt sluppet på DVD for de av som liker sånt, da i en double pack med A Very Merry Toy Store som også er en Lifetime film. Da med Melissa Joan Hart og Mario Lopez i hovedrollene. 

 
Arielle Kebbel som spiller hovedrollen her har faktisk allerede vært med i en annen julefilm på bloggen her. Da i filmen «A Bride ForChristmas»  som jeg så lille juleaften 2016. Personlig så husker jeg henne best fra den små-artige komedien «John Tucker Must Die» som kom i 2006. 

 

Judge Reinheold dukker forøvrig også opp i en liten rolle her i filmen noe som jo er hyggelig å se. Karrieren har gått lit siden glansdagene på 80-tallet med klassikere som Beverly Hills Coop triologien, Fast Times At Ridgemont High, Gremlins, Stripes og Running Scared. Men som sagt fint å se at han fortsatt dukker opp i filmer fra tid til annen. 

 
Filmtittelen spiller som de fleste sikkert har forstått på filmen «Four Weddings And A Funeral» fra 1994 med Hugh Grant og Andie MacDowell i hovedrollene. Men filmene har absolutt ingenting med hverandre og har ingenting til felles bortsett fra filmtitlene. Den har forøvrig heller ikke noe sopm helst med julefilmen «Four Christmases» som kom i 2008 heller så er det nevnt. 

 
Filmen er underholdende den, selv om det ikke akkurat er noen store overraskelser eller spennende ting man ikke har sett i hundrevis av andre romantiske TV-komedier de siste årene. Men Keibell og Sevier spiller godt sammen og gjør noen overbevisende roller her. Keibell er vel med i så godt som hver eneste scene i filmen så det er bra at hun spiller såpass godt som hun gjør. 

 
Filmen gjør det også godt sånn julestemningsmessig med plenty med julepynt i de fleste scener, litt snø her og der, juletrær , julenissen og julegaver. 

 
Filmen er nå tilgjengelig på TV2 Sumo for de som måtte ønske å se den og Tv2 Sumo er nå gratis ut desember måned forøvrig. (Uten at jeg får noe betalt for å promotere akkurat det). 

 
En helt ok romantisk julefilm, som vel både var rettet mot og som passer bedre mot det kvinnelige publikum, men slettes ikke det verste jeg har sett. 

 
Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar