22 desember 2018

Dag 22 –Finding Santa
























Dagens film er den amerikanske filmen Finding Christmas. Filmen er regissert av David Winning og har Dolores Drake, Jay Brazeau, Eric Winter og Jodie Sweetin i hovedrollene. 

 
Synopsis: Grace er kjempefornøyd med å bli leder for byens juleparade, men når mannen som skulle spille julenissen brekker armen må hun finne en erstatter. Problemet er da at mannen som hun har pekt ut som hans erstatter nekter å påta seg jobben. 
 

Da var det tid for årets siste TV-film. Denne gangen ikke overraskende fra Hallmark Chanel nok en gang. Men i år syntes jeg faktisk at flere av Hallmark filmene som har blitt sett i løpet av de siste 22 dagene har vært gode så jeg hadde faktisk litt trua på denne.


Filmen hadde premiere på Hallmark Chanel 24. November i fjor og ble vist på Hallmark den 15 og 17. Desember i år, samt en siste visning 30. Desember.


Jodie Swetin er kanskje et navn som er kjent for en del. Hun er best kjent for rollen som Stephanie Tanner i Full House og oppfølger serien Fuller House. Men hun har spilt i en del julefilmer de siste årene som Defending Santa og It's Christmastime Again, Charlie Brown. 

 
Det viser seg at Full House skuespiller er populære å ha med i TV-julefilmer om dagen for både Candace Cameron Bure og Lori Loughlin har de siste årene spilt i en haug med julefilmer. Bure har spilt i hele åtte julefilmer siden 2011 og Loughlin i to stk. 

 
Eric Winter har først og fremst erfaring som tv-serie skuespiller gjennom serier som Rosewood, Witches of East End og Day Of Our Lives. Men han har også hatt noen små roller i filmer som Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay og The Ugly Truth.


Winter og Sweetin spiller godt i hovedrollen og passer på en måte godt sammen. Skuespillet føltes overraskende naturlig til å være en rimelig tv film og det er tydelig at begge to syntes dette var et morsomt prosjekt å jobbe på. 

 
Historien er en typisk Hallmark julefilm, hvor et eller annet skjer som medfører problemer med å få feiret jul, og hovedkarakterene blir forelsket. Ikke noe nytt, men det fungerer helt ok. Men filmen har et par morsomme scener og var artigere enn jeg hadde forventet. 

 
Julestemning har filmen også bra av med både snø,, julesanger, julepynt, juletrær, gaver og julegensere. Så julestemningen er helt klart på plass. 

 
Som sagt en run-of-the-mill Hallmark film med en velkjent historie og overbevisende skuespill. Helt ok tidtrøyte før jul.


Terningkast:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar