20 desember 2018

Dag 20 –The Sweetest Christmas



Dagens film er den amerikanske filmen The Sweetest Christmas fra 2017. Filmen er regissert av Terry Ingram og har Lara Gilchrist, Jonathan Adams, Lea Coco og Lacey Chabert i hovedrollene.


Synopsis: Når kakekokken Kylie Watson finner ut at hun har kommet til finalen i den amerikanske pepperkake konkurransen håper hun at dette vil kunne skape litt blest rundt hennes nye kafe. Men det er et stort problem, ovnen som hun skulle bruke i konkurransen ryker like før konkurransen starter. Hun må da spørre hennes gamlekjæreste Nick om hjelp til å få laget pepperkakene. Vil kjærligheten blomstre opp igjen og hvrodan vil det gå i konkurransen? 
 

Med hele seks dager uten en eneste Hallmark film på bloggen sliter de fleste nå vel med skikkelige Hallmark-.bstinenser. Så fortvil ikke, her kommer en til.


Regisør Terry Ingram er kanskje ikke et så kjent navn for de fleste. Men mannen har regissert en hel haug med TV filmer. Faktisk hele 89 stk. og av disse er det ikke mindre enn 12 stk som har vært julefilmer. Så om ikke annet så har vi med en erfaren julefilmregissør å gjøre. 

 
Leo Coco har hatt en helt ok film karriere så langt med roller i blant annet Sinister 2, Saving Lincoln, J. Edgar og et par episoder av Prison Break. 

 
De som kjenner meg vet at jeg har en liten «soft-spot» for flotte Lacey Chabert, og det er moro å se at hun fortsatt henger med på juletoget til Hallmark i år også. For to år siden var det «AWish For Christmas» som ble gjennomsett og den var jo slettes ikke så verst. 

 
Det er ikke veldig mye nytt eller overraskende i denne filmen da vi har en historie vi har sett før med et plot som er mystisk likt en hel haug emd andre Hallmark produksjoner. Men samspillet mellom Coco og Chabert (Hørtes litt ut som et fancy iskrem-merke) er meget godt, filmen har en artig liten twist mot slutten og er jo når sant skal sies ganske så koselig. 

 
Filmen lider heller ikke så mye av dette «TV-film» problemet jeg ofte føler når jeg ser eldre Hallmark filmer, hvor både kameraføringen føltes feil og gjør at det føltes ut som man ser en nyhetssending. Samt at rekvisitene ofte ser i overkant billige ut. Her vrker det som Hallmark har lagt i noen kroner ekstra og fått til å lage en god tv-film.


Filmen har også masse masse koselig julestemning med julekaker, julesanger, snø, juledekorasjoner, julelys, og en liten snøball krig. 

 
Filmen hadde premiere på Hallmark Chanel 11. November 2017, og ble tilgjengelig på DVD 2. Januar 2018. Jeg har ikke klart å lokalisere filmen på noen Streaming tjenester så her må man nok gå for en fysisk kopi om man ønsker å se den. 

 
En veldig sukker-søt julefilm, men med gode skuespillerprestasjoner, en troverdig historie og en søt Lacey Chabert i hovedrollen er iallefal jeg solgt :) Vel anbefalt koselig julefilm.


Terningkast:




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar