torsdag 15. desember 2016

Dag 15 – Family For Christmas


Dagens film er den amerikanske filmen Family For Christmas fra 2015. Filmen er regissert av Amanda Tapping og har Brittney Wilson, Audrey Smallman, Tyron Leitso og Lacey Chabert i hovedrollene.


Synopsis: Hannah Dunbar bruker mye tid på å spekulere på hva som ville hendt om hun ble værende hos sitt livs største kjærlighet Ben, 10 år tidligere. Når julenissen hører henne snakke om dette med seg selv, tar han dete som et juleønske og transporterer henne til et paralelt univers hvor hun go ben har startet en familie. Hanna, som nå plutselig har blitt mor over natten navigerer gjennom dagliglivet i småbyen med Ben og deres døtre Caitlin og Hailie, men er dette livet hun vil ha? 
 


Nok en Hallmark film og nok en film med Lacey Chabert i hovedrollen. Denne filmen hadde premiere på Hallmark Chanel den 11 July 2015. Et noget spesielt tidspunkt å ha premiere på en julefilm spørs du meg, men Hallmark kjører et segment som de kaller «Christmas In July» hvor de viser julefilmer, så dette er grunnen til det litt rare premiere tidspunktet. 

 
Jeg er usikker på hvor mange ganger jeg kan gjenta meg selv angående dette, men jeg forstår virkelig ikke hvorfor Lacey Chabert primært kun får roller i TV-filmer og aldri har fått en stor Hollywood karriere. 

 

Hun er en meget god skuespillerinne som alltid leverer varenene og i tilegg har hun jo også utseende med seg. Det er vel primært kun i sine yngre dager hun fikk store roller i ting som Party Of Five og Lost In Space og i senere år i Black Christmas og Mean Girls.

 
Resten av hovedstuespillerne med Brittney Wilson., Milli Wilkinson og Tyron Leitso som alle tre er «erfarne» tvfilm-skuespillere syntes jeg også spiller bra og jeg regner med at Milli Wilkinson er et navn man med årene vil se i mer mainstream filmer. 

 
Denne filmen følger den samme oppskriften som så godt som alle Hallmark filmer. Hovedpersonen ønsker seg noe, får ønsket oppfylt, skjønner at dette ikke var det de ønsket, og går tilbake til sitt gamle liv. Men når det er sagt så fungerer det godt i denne filmen 

 
Filmen har også godt med julestemning, og også i denne filmen har de fått orden på kameraet sitt, så man får mer denne film-følelsen enn TV-følelsen som de hadde på mange av sine tidligere filmer. 

 

Overaskende nok enda en Hallmark film som faktisk ikke var så aller verst. Ingen fremtidig juleklassikere, men bedre enn mye annet av TV-filmer som er ute på markedet. 

 

Terningkast: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar