onsdag 21. desember 2016

Dag 21 – A Wish For Christmas

 
Dagens film er den amerikanske filmen A Wish For Christmas fra2016. Filmen er regissert av Christie Will og har Colleen Wheeler, Andrea Brooks, Paul Greene og Lacey Chabert i hovedrollene.Synopsis: Sara Thomas foretrekker å sitte på sidelinjen når det skjer store begivenheter på arbeidsplassen. Men når hennes store ide for Julefeiringen blir stjålet sender hun et ønske til julenissen om at hun endelig skal våge å fortelle hvordan hun føler. Julenissen oppfyller hennes ønske, men hun får kun 48 timer på å ordne opp i problemene. Mens klokken tikker ned må Sara jobbe for å få julestemningen og sin egen selvtillit opp. 
 
Desvere finner jeg heller ingen trailer for denne filmen så da får dere klare dere uten :) 

 
Har man først funnet en formel som fungerer så er det bare å kjøre på med den. Med andre ord, mer Hallmark og Lacey Chabert. 

 
Dette er nok fort også en av de nyeste filmene på Festivalen i år da den ble vist for første gang på Hallmark Chanel 29. Oktober 2016. Nok en gang, litt vel tidlig å vise julefilmer slik jeg ser det, men dette betød jo at jeg kunne se den på festivalen i år, så ingen grunn til å klage for mye. 

 
 
Regissør Christie Will er etterhvert blitt en erfaren Hallm,ark Julefilm regissør med hele 5 julefilmer under beltet. Disse er A Holiday Heist, A Cookie Cutter Christmas, Becoming Santa, A Wish For Christmas og A Snow Capped Christmas. 

 

Lacey Chabert var faktisk gravid i syvende måned når denne filmen ble spilt inn, noe som kan forklare hvorfor hun veldig ofte er delvis gjemt bak objekter, veldig ofte bærer på ting og fokuset for det meste er closeups i dialogscener isteden for wide shots. 

 

Historiemessig er det standard Hallmark opplegg også her. Litt romantikk, litt motgang, en glup ide og en happy ending for alle og enhver. Men ispedd litt snø, julemusikk og juletrær fungerer det. 

 

Skuespillet i filmen er godt over middel og Paul Greene og Lacey Chabert gjør noen gode roller i hovedrollene her. Nok en gang er jo så klart jeg veldig inhabil her da jeg mener at Lacey Chabert så godt som aldri har gjort en dårlig rolle, men jeg håper noen andre iallfall er enige med meg denne gangen også. 

 

Slettes ingen håpløs TV-julefilm dette, men heller ikke blant de aller beste. Grei tidtrøyte for de som har en soft spot for romantiske julefilmer :)

 

 Terningkast:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar