mandag 19. desember 2016

Dag 19 – The Tree That Saved ChristmasDagens film er den amerikanske filmen The Tree That Saved Christmas fra 2013. Filmen er regissert av David Winning og har Jim Thorburn, Matthew Anderson, Corey Sevier og Lacey Cahbert i hovedrollene.


Synopsis: Molly Logan må gjennomføre en reise til hjemby i Vermont for å redde familiens Juletre Farm fra konkursens rand. 
 

Jøss, mer TV-film og Lacey Chabert denne førjulen, hvem skulle vel trodd det :) Men denne gangen ikke en Hallmark Chanel film, men en film fra Uptv. Uptv står for "Uplifting Entertainment" og var før kjent under navnet «Gospel Music Chanel», så med andre ord en religiøs filmkanal med fokus på Gospel Musikk.


 Fokuset deres har de siste årene etter at kanalen fikk nytt navn visstnok gått litt bort fra Gospel preget, men fokuserer fortsatt på religiøs underholdning for hele familien. 


En skulle jo tro at en film laget for Gospel Chanel skulle ha veldig mye religiøst innhold, men denne holdt det faktisk til et minimum. Akkurat på julefilmer gjør det meg ikke så mye om det er et vist religiøst innhold, da julen faktisk er en religiøst høytid. Så lenge de ikke overdriver det noe veldig slik Kirk Cameron gjorde i Saving Christmas fra 2014. 

 
Historien er dog noe man har sett mange mange ganger før, her det «penger eller jul», «kapitalisme eller kos», «storfirma mot lokalfirma». Men historien er underholdende nok, skuespillet er godt over pari og dette er enkel underholdning for helle familien. 

 
Jeg hadde dog håpet på kanskje litt mer julestemning enn det filmen gir oss. Man har et juletre her og der, og en julepakke eller to, men jeg hadde litt håp om å få en julesang eller to inn i filmen. Siden filmen er satt til Vermont hadde jeg også forventet endel snø i filmen siden lokasjonen er satt til Vermont, men det var det også heller dårlig med. 

 
Ingen moderne juleklassiker på noen måte, men enkel, underholdende familiefilm som kan sees en gang for så å sannsynligvis bli glemt. 

 
Terningkast:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar