fredag 16. desember 2016

Dag 16 – Santa Baby


 

Dagens film er den amerikanske filmen Santa Baby fra 2006. Filmen er regissert av Ron Underwood og har Kandyse McClure, George Wendt, Ivan Sergei og Jenny McCarthy i hovedrollene.


Synopsis: Når Julenisen blir for syk til å drive leketøysverkstedet må hans datter forlate hennes høyprofilerte jobb i byen og dra nordover. Vil Marys nye julegave ideer og hennes tvangstanker om effektivitet reddde julen, eller blir julen nødt til å redde henne først. 
 
Var umulig å finne en trailer til denne filmen, så da får dere ta til takke med Eartha Kits glimrende sang med samme navn istedet :) 
 

Nok en TV-film ,men denne gangen en litt eldre film fra 2006. Filmen var laget for ABC Family og er fortsatt den mest populære filmen som har blitt vist på kanalen. Hele 4,7 millioner seere satt seg ned for å se filmen når den hadde premiere julen 2006. 

 
Filmen hadde forøvrig et budsjett på 5 millioner dollar. Noe som må sies å¨være rimelig høyt for en tv-film. 

 
Regissør Ron Underwood var på 90-tallet en fremadstormende regissør med mange hiter på repertoaret som Tremors, City Slickers og Mighty Joe Young. Neb utover på 2000-tallet ble det mindre og mindre film på Underwood og mer og mer TV-serier på han da han har regissert rundt 25 tvserier. Der i blant populære serier som Heroes, Desperate Housewives, Castle, Greys Anatomy og nå sist Once Upon A Time. 

 
Jenny McCarthy startet karrieren sin som modell og gjorde stor suksess da hun ble kåret til
«Playmate of the Year 1994» i Playboy magasin. Dette førte da til filmroller i filmer som BASEketball, Scream 3, Scary Movie 3, og John Tucker Must Die for å nevne noen. 

 
Santa Baby var en bedre film enn jeg hadde regnet med (noe jeg har sagt mange ganger i år når det kom til disse tv filmene) både når det gjaldt historie og skuespill. Både George Wendt, Ivan Sergei og Jenny McCarthy gjør noen meget kompetente roller her, 

 
Filmen har også plenty med julestemning og en artig historie som fungerer bra, da til og med den romantiske sidehistorien som såklart må være med i disse filmene.
Filmen fikk en oppfølger i 2009 i form av «Santa Baby 2: Christmas Maybe» hvor Jenny McCarthy fortsatt har hovedrollen. I følge IMDB ligger denne på samme rating som det Santa Baby gjør med sin 5,7 så den er kanskje verdt å sjekke ut et senere år. 

 
En over gjennomsnittet TV-film som er verdt å plukke opp om man finner den. 

 
Terningkast:
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar