fredag 23. desember 2016

Dag 23 – A Bride for Christmas


Dagens film er den amerikanske filmen A Bride For Christmas fra 2012. Filmen er regissert av Gary Yates og har Sage Brocklebank, Kimberly Sustad, Andrew W. Walker, Arielle Kebbel i hovedrollene.


Synopsis: Etter at Jessie avbryter sin tredje forlovelse lover hun seg selv å aldri mer gå inn i et seriøst forhold før hun finner den rette. Men plutselig dukker den sjarmerende og permanent single Aiden opp. 
 

Dag tre på rad med Tv-film fra Hallmark og årets sjette og siste Hallmark film, men nå uten Lacey Chabert. Her har de istedet hanket inn Arielle Kebbel i hovedrollen. Så man får vel sende en liten takk til Hallmark for å holde JuleFilmFestivalen i live :) Nesten så Hallmark Chanel bør vurdere en liten spons til neste års festival for all gratisreklamen de får. ;) 

 
A Bride for Christmas hadde premiere 1. Desember 2012 og ble sett av ca tre millioner seere.
Vel, nok en gang får vi en TV-film fra Hallmark med meget gode skuespillerprestasjoner. Både Andrew Walker og Arielle Kebbel spiller meget godt her og er veldig troverdige i sine respektive roller som Aiden og Jessie. 

 
Andrew Walker var nok en ganske ukjent navn for min del, men han har spilt i mange mange TV-filmer de siste og en del walk-on roller i tv-serier så det er mulig jeg har sett han før uten å ha registrert det for å si det sånn. 

 
Arielle Kebbel er en skuespillerinne jeg har litt mer kjenskap til da hun har spilt i både Dirty Deeds fra 2005 og John Tucker Must Die som jeg faktisk syntes var to over gjennomsnittet gode filmer. Hun har forøvrig fått en av hovedrollene i den tredje filmen i Fifty Shades serien, Fifty Shades Freed som kommer i 2018. 

 
Når det gjelder sånn historiemessing er det igjen ganske opplagt hvordan hendelsesforløpet i filmen skal foregår, men med en tittel som «A Bride For Christmas» bør man kanskje ikke forvente de helt store overraskelsene heller. Det må også nevnes at filmen har en veldig likhet med en viss Jula Robert oppfølgerfilm som også innnebærer en brud :) 

 
Men slettes ikke verst, selv om det kanskje hverken er den mest originaløe eller beste TV-filmen jeg har sett i løpet av denne måneden. Men nok en gang, liker man romantisk filmer med juleinnhold er det bare å gå til anskaffelse av denne. 

 
Terningkast: 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar