onsdag 2. desember 2015

Dag 02 – Christmas In Boston


Dagens film er den amerikanske filmen Christmas In Boston fra 2005. Filmen er regissert av Neill Fearnley og har Lindy Booth, Patrick Adams og Marla Sokoloff i hovedrollene.Synopsis: Gina og Seth har vært brev-venner i 13 år og nå får de endelig mulighet til å møtes. Men begge brukte bilder av sine beste venner når de skrev til hverandre så nå må de la deres venner møte hverandre og forviklinger oppstår. 
 
Trailer: 

Christmas In Boston er en TV film som først ble sendt på ABC Family 14. Desember 2005. Den var da en del av ABC sitt «25 days of Christmas» segment. Her viser de hvert år fra 1. til 25. Desember gamle, nye og egenproduserte julefilmer. Noe de faktisk har gjort helt siden 1996. 

 
 
Patrick J. Adams og Marla Sokoloff spiller overaskende godt i hovedrollene i filmen her med tanke på at begge to først og fremst er kjent for å ha småroller i diverse TV-serier. 


 
Filmen har sine festlige øyeblikk blant annet det første møtet mellom Matt og Ellen som er artig, men sånn generelt sett så er nok filmen mer en romantisk-drama enn en komedie i mine øyne. 


 
Filmen mangler kanskje litt av den juleføleselen for min del, men den tror jeg blir verre og verre å finne i filmer for hvert år som går. I tillegg så er vel ikke Boston stedet der det snør mest i Usa, så de er vel unnskyldt på akkurat det punktet. 


 
Christmas In Boston er også kjent under tittlen «Instant Message» så dette er da også en tittel å søke etter for de som er på utkikk etter filmen. 


 
Christmas In Boston er en småartig liten julefilm som er overaskende underholdende til å være en TV-film, og vel verdt å sjekke ut for de som vil ha litt små romantisk jule-drama inn i huset før jul.
Terningkast:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar