onsdag 23. desember 2015

Dag 23 – Christmas Icetastrophe


Dagens film er den amerikanske filmen Christmas Icetastrophe fra 2014 . Filmen er regissert av Jonathan Winfrey og har Richard Harmon, Jennifer Spence og Victor Webster i hovedrollene.
Synopsis: En meteoritt bringer med seg både is og kuldegrader og truer med å totalødelegge en liten by under julehøytiden. 
 
Trailer: 

Da er det tid for årets siste TV-film og denne gangen er det en film som er laget til TVKanalen SyFy. Christmas Icetastrophe ble vist for første gang 20. Desember 2014 og har nå rundt et år senere blitt gitt ut på både på DVD, Blu-ray og på Netflix for å nevne tre av de mest populære «mediene» filmen kan skaffes på. 
 
Syfy ble lansert i September 1992 men da under navnet SciFi Chanel og er eid av NBC. De spesialiserer seg på Science Fiction, skrekk og Fantasy filmer og har de siste årene mer eller mindre konsentrert seg om billige tv-filmer. Kanalen byttet navn fra Sci Fi Channel til dagens SyFy-Chanel den 7. juli 2009.Filmen har en hel rekke skuespiller som spiller i tv-serien «Continuum» på rollelisten blant andre Victor Webster, Jennifer Spence, Richard Harmon, Mike Dopud, Ben Cotton og Lane Edwards. Noe smo kanskje ikke er så rart i og med at «Continum» også er et SyFy produkt. 


 
Men hva kan man forvente av en film med denne tittelen. Jeg for min del hadde ikke regnet med noen Oscar nominert storfilm for å si det sånn og til å være det det er så er det helt ok underholdning. 

 

Som vanlig når det er snakk om filmre enten fra SyFy eller fra The Asylum som også er en filmselskap som spesialiserer seg på lavbudsjetts sci-fi og skrekk (og da gjerne ripoffs av mer kjente filmer) så må CGI effektene nevnes. Her er det lite nytt å melde for disse ser like dårlige ut i denne filmen som det de pleier å gjøre for å si det slik. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor de fortsetter å bruke disse elendige Cgi effektene instedet for å bruke praktiske effekter, men det er vel nå blitt mer eller mindre det de har blitt kjent for og som er det folk forventer når de ser SyFy eller The Asyulum logoen på filmcoveret. 

 
 
Skuespillet er også som man kan forvente av en SyFy film, det er lite troverdig det som skjer på skjermen og man forsøker seg på litt mislykket humor her og der uten at det gjør filmen noe bedre. 
Historien i filmen er heller ikke akkurat noe nytt og er slikt man har sett i hundre vis av katastrofefilmer før, men da gjerne utøvet litt bedre enn det de har fått til her. 


 
Men noen god julefilm er det definitivt ikke i mine øyne og iallfall ikke en man bør legge til i julefilmlisten sin for å si det slik. Helt klart en film for de mer spesielt interesserte dette også og er du fan av andre SyFy filmer så vil du nok syntes denne er ok også. Men for alle de andre så er det like greit å holde seg unna. 


 
Terningkast:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar