tirsdag 15. desember 2015

Dag 15 – The Madagascar Penguins In A Christmas CaperDagens film er den amerikanske kort-filmen The Madagascar Penguins In A Christmas Caper fra 2005. Filmen er regissert av Gary Trousdale og har Christopher Knights, Chris Miller og Tom McGrath som stemmegivere.Synopsis: Madagascar pingvinene rømmer fra den Zoologiske hagen for å finne igjen en av gutta i gjengen som har dratt for å lete etter en julepresant til isbjørnen. 
 
Trailer: 

The Madagascar Penguins In A Christmas Caper er en kortfilm laget av DreamWorks Animation. Pingvinene var i sin tid en del av Madagascar serien som Dramworks hadde stor suksess med etter at den første ble gitt ut i 2005. 


 
Denne kortfilmen fulgte faktisk med som en bonus på Spesial utgaven av Madagascar DVDen og er nok den enkleste måten å få tak pi den på. Den hadde forøvrig premiere som forfilm til filmen «The Curse Of The Were-Rabbit som også ble gitt ut samme år. 


 
Med sine elleve minutter er det ikke lange filmen man får, men i løpet av de minuttene så har det dukket opp mye moro på skjermen for å si det sånn. 


 
Julestemningen er også på topp i denne kortfilmen. Har har vi julemusikk, juletemaer, snø og hele pakka. Så for meg som setter julestemningen høyt i fokus er dette bra 


 
Animasjonen er det sålklart heller virkelig ikke noe å klage på. Dreamworks gjør så godt som alltid en meget god jobb med sine animerte filmer og dette er også tilfellet på denne kortfilmen. 


 
Denne kortfilmen var faktisk så populær at det ble bestemt at det skulle lages en full lengdes spin-off film med Pingvinene. Men det tok tid før denne ideen ble satt ut i kraft og det var ikke før i 2014 den ble utgitt og fikk navnet Penguins of Madagascar. Jeg så denne filmen for ikke så lenge siden og må si at den var meget underholdende også den. 


 
Denne kortfilmen er meget underholdende saker og helt klart verdt å sette inn i juleprogrammetf for alle som har sansen for animert moro. Sterkt anbefalt. 


 
Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar