05 desember 2014

Dag 05 – A Muppets Christmas: Letters to Santa



Dagens film er den amerikanske filmen A Muppets Christmas: Letters to Santa fra 2008. Filmen er regissert av Kirk R. Thatcher og har Steve Whitmire, Eric Jacobson, Richard Griffiths og Madison Pettis i hovedrollene.



Synopsis: Gonzo mottar tre brev som er adressert til julenissen og må få levert disse brevene til julenissen. 
 
Trailer:

A Muppets Christmas: Letters To Santa var en TV-spesial som ble vist på NBC like før jul i 2008. Dette var den første Muppets produksjonen som ble vist i Widescreen.



Dessverre følte jeg at denne Muppets spesialen ble litt i tynneste laget. Historien er dessverre ikke så veldig fengende eller interessant,samt at musikk numrene ikke er av så høy kvalitet som man forventer når man ser noe Muppets relatert.



Denne spesialen har med fire sanger, Delivering Christmas, It's All About Heart, I Wish I Could Be Santa Claus og My Best Christmas Yet. Min favoritt av disse er helt klart I Wish I Could Be Santa Claus som faktisk er en ganske fengende sang. De andre er ikke helt det store.



Et av problemene med denne og de andre nyere Muppets produksjonene er helt klart at Jim Henson ikke lenger er blant oss, og kan ordne opp i ting. I tilegg så er ikke Frank Oz med i akkurat denne spesialen og dermed mangler det også litt på voice over avdelingen.



Filmen har noen underholdende replikker og øyeblikk, men alt i alt så blir det dessverre litt kjedelig for å si det sånn. Selv om filmen er kort så brukes det litt for mye tid på unødvendig oppbygging og kjedelige sanger. Personlig ville jeg hatt litt mer handling fra Nordpolen, istedet for på postkontoret i begynnelsen for å si det slik.



Det artigste med filmen er i grunn bloopers-reelen som kommer etter at filmen er ferdig, denne høynet faktisk karakteren et helt hakk og er definitivt verdt å få med seg.



Dette er ikke helt elendige greier, men ikke så godt som man forventer fra Muppets. Men i det minste er denne filmen ganske kort med sine 53 minutter og barna vil i alle fall bli underholdt.



Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar