20 desember 2014

Dag 20 – A Season For Miracles


Dagens film er den amerikanske filmen A Season For Miracles fra 1999. Filmen er regissert av Michael Pressman og har Laura Dern, DAvid Conrad, Kathy Baker og Carla Gugino i hovedrollene.



Synopsis: Emilie blir nødt til å ta seg av sin niese og nevø når søsteren blir innlagt på sykehus etter å ha tatt en overdose. Barna trues med å bli plassert i et fosterhjem, men Emilie tar dem med på en flukt som til slutt leder dem til Betlehem ved juletider. En kombinasjon av tilfeldigheter og gode gjerninger gir trioen en sjanse til å begynne et nytt liv. 

Trailer:

Da er det tid for nok en Hallmark julefilm. Denne gangen en film fra 1999.



DVD utgaven av denne filmen er faktisk ganske mye lenger enn TV versjonen som ble vist i 1999. Filmen ble klippet ned siden den varer i godt over en time og førti minutter og dette ble vist for langt for Hallmark som i tilegg skulle ha inn en del reklamepauser.



Jeg trodde denne filmen var en ganske kjent julefilm, men med kun 740 stemmer på verdens største filmside på nett, nemling InternMovie DataBase så er den tydeligvis ikke så godt kjent alikevel.



Filmen har en god del kjente skuespillerfjes, og disse gjør en meget god jobb i denne filmen. Blant annet Laura Dern og Carla Gugino syntes jeg var fremtredende i denne filmen.



Filmen imponernte meg spesiel tmed tanke på at den faktisk inneholder en litt dypere meningn enn det mange andre julefilmer har. Den er ganske så dialog-heavy, men dialogen er både interresant og godt fremført så dette er virkelig en av filmens styrker.



Filmen starter ganske trist og dystert, men blir straks lystigere og bedre etterhvert. Filmen har også (ikke overraskende) et lite romantisk subplot, men dette eskalerer aldri og tar ikke over for hovedhistorien, heldigvis.



Produksjonen er ikke den aller beste her, og man ser ganske enkelt at hverken budsjettet eller ambisjonene er så veldig store, men dette er ikke så vesentlig i mine øyne, så lenge historien er såpass god. 



Alt i alt en meget overraskende liten TV-julefilm, som jeg absolutt vil anbefale på det sterkeste, om man får tak på den.



Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar