07 desember 2014

Dag 07 – A Dennis The Menace Christmas



Dagens film er den amerikanske filmen A Dennis The Menace Christmas fra 2007. Filmen er regissert av Ron Oliver og har Kim Schraner, Louise Fletcher, Robert Wagner og Maxweel Cotton i hovedrollene.



Synopsis: Seks år gamle Dennis Mitchell forbereder seg på julefeiring. Målet er å finne den perfekte gave til den gretne gamle naboen, herr Wilson. For å klare det, trenger Dennis et mirakel. Og et mirakel får han, takket være en engel som plutselig kommer på besøk for å spre litt julestemning der det trengs mest. 

Trailer:

A Dennis The Menace Chriustmas ble gitt ut direkte på DVD i 2007 og fikk ingen kinovisningen før den ble sluppet ut på markedet.



Skuespillet i filmen er virkelig ikke det store. Nå skal det nevnes at Maxwell Perry Cotton ikke er så mye verre enn det Mason Gamble var i 1995 utgaven av Dennis The Menace, men Robert Wagner syntes jeg var virkelig skuffende i denne filmen. Han har ikke den samme sjarmen som det Walter Matthau hadde i 95-utgaven av filmen.



Historien er heller ikke helt det store, det er en ganske lettvin historie som er kokt sammen og det er i teorien kun Dennis og Mr. Wilson som hele filmen dreiser seg rundt, de andre karakterene er kun med fordi de må være der.



Historien er også vistnok basert på Dickens «A Christmas Carol», men jeg som er fan av akkurat den historien syntes ikke at likhetene akkurat er så store at de kan skryte på seg dette.



Jeg forstår at filmen er rettet først og fremst mot yngre barn, men jeg tror ikke engang små barn ville finne dette hverken interessant eller morsomt dessverre.



A Dennis The Menace Christmas er virkleig skuffende greier som hverken er morsom eller særlig spennende og hverken anbefalt til store eller små. Stay away.



Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar