lørdag 6. desember 2014

Dag 06 – Call Me Claus
Dagens film er den amerikanske filmen Call Me Claus fra 2001. Filmen er regissert av Peter Werner og har Victor Garber, Brian Mitchell, Nigel Hawthorne og Whoppi Goldberg i hovedrollene.Synopsis: Lucy Cullins er den gretne, lunefulle produseren for en TV Shop-kanal, hvor hun er ansvarlig for ansettelsen av stasjonens TV-julenissen som holder på å avslutte sin 200 år lange ansettelse, og som nå skal overbevise Lucy om at hun er den perfekte kandidat til å fylle rollen etter ham 

Trailer:

Dette blir da den andre filmen på rad hvor Whoppi Goldberg har en rolle. Hun spilte nemlig Taxisjåfør i A Muppets Christmas Letters To Santa som jeg så i går.Filmen ble vist for første gang på Turner Network Television 2. Desember 2001. Filmen ble senere også vist på LifeTime og Hallmark Channel før den ble gitt ut på DVD.Dette var forøvrig Nigel Hawthorne sin siste film. Han døde kun 24 dager etter at filmen ble vist på TV, den 26. Desember 2001.Historien i filmen er ikke den sterkeste, men som en barnevenlig familiefilm fungerer den greit.
Nigel Hawthorne gjør en god rolle som julenissen i denne filmen og en verdig avslutning på hans skuespilerkarriere. Whoopi Goldberg derimot spiller sitt «vanlige jeg» i denne filmen og det er lite nytt under solen her. Så om man liker Whoppi Goldberg vil man like hennes rolle i denne filmen.Filmen kan minne veldig om en litt dårligere og billigere TV-utgave av The Santa Claus med Tim Allen i hovedrollen. Men den er på langt nær like god.Men filmen er underholdende nok som en koselig julefilm sånn litt før jul, så verdt å sjekke ut om man finner den i tilbudshylla. Men ingenting å søke ut for å se den med andre ord.

Terningkast:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar