11 desember 2010

11. Desember: While You Were Sleeping


Dagens film er While You Were Sleeping fra 1995. Filmen er regissert av Jon Turteltaub og har Bill Pullman, Peter Boyle, Petter Gallagher og Sandra Bullock i hovedrollene.



Kort sammendrag:
Bullock spiller «Lucy», en medarbeider på undergrunnen i Chichago som redder en mann fra t-bane-sporet da han blir ranet og faller bevisstløs om. Fordi han er veldig kjekk får hun en sykepleier på sykehuset til å tro at hun er hans forlovede og dermed blir hans familie fortalt dette. «Lucy» er i begynnelsen så opphengt i alles panikk at hun kan ikke fortelle sannheten. Senere, når hun har blitt så godt tatt imot av denne familien, kan hun ikke få seg selv til å fortelle hva som virkelig skjedde. I mellomtiden blir hun forelsket i den sovende mannens bror.



Romantiske komedier er ikke helt meg. Jeg er når sant skal sies mer en Action/Thriller/Skrekk type (eller ønsker iallefall å fremstå sånn). MEN av en eller annen grunn så har jeg sansen for romantiske komedier med Sandra Bullock i hovedrollene. Jeg vet ikke helt hvorfor men hun har en tendens til å spille i romantiske komedier som faktisk er ganske bra.



Denne filmen er slettes ikke noe unntak. Filmen har en underholdende historie og et glimrende manus. Historien er godt oppbygget er lett å følge.



Skuespillet er det heller ikke noe å si på. Pullman gjør en god jobb i de fleste rollene han spiller og passer perfekt til å spille Jack. Peter Boyle og Jack Warden har mye av hovedansvaret for humoren i denne filmen og begge to er noen festlige karer. I tilegg har vi da Bullock som er ypperlig som den litt vimsete Lucy Eleanor Moderatz.



Filmen er ikke noen tradisjonell julefilm, men i og med at filmen foregår under julehøytiden og det ligger snø overalt så er dette en julefilm for meg.



En av de beste romantiske komedier som er laget og virkelig verdt en titt for alle som vil ha en koselig film å se i julehøytiden.



Terningkast:

Morgendagens film vil bli en kjent historie med en komisk vri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar