07 desember 2010

7. Desember: PittbullTerje


Dagens film er PittbullTerje fra 2006. Filmen er regissert av Arild Fröhlich og har Terje Foss, Atle Antonsen og Petrus A. Christensen i hovedrollene.




Kort sammendrag:
Den eneste vennen Jim kan få, er den eneste vennen han ikke vil ha. For første gang i livet, og på en helt annen måte enn han hadde tenkt seg, må Jim forholde seg til noe så enkelt og vanskelig som en venn.



PittbullTerje er da som sagt en nyere norsk julefilm, og de finnes de ikke så alt for mange av. Filmen er ikke så halvgærn til å være norsk. Historien er helt ok og skuespillerne gjør en ganske god jobb.



Filmen er ingen komedie i mine øyne, dette i og med at den har litt for mange dystre og mørke temaer blandet inn i historien. Terje Foss og Petrus Christensen gjør gode jobber som de to hovedrolleinnehaverne.



Filmen har noen meget imponerende animerte sekvenser innimellom med Playmo-figurer. Dette er både underholdende, annerledes og meget godt laget. Disse er for meg iallefall filmens høydepunkt.



Filmen er slettes ikke værst, men den klarer liksom ikke helt å konkurrere med de andre virkelig gode julefilmene desverre.



Terningkast:



Morgendagens film vil bli en svensk julefilm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar