onsdag 15. desember 2010

15. Desember: Carry On StuffingDagens film er Carry On Stuffing fra 1972. Filmen er regissert av Ronnie Baxter og har Hattie Jacques, Joan Sims, Kennth Connor og Barbara Windsor i hovedrollene.Kort sammendrag:
En gjeng samles til julefest på midten av 1800 taller og der forteller de hver en kort julefortelling.Vel, nok en julespesial fra Carry On gjengen. De fleste av skuespillerene var også med i denne, men desverre hadde hverken Sid James eller Bernard Breslaw muligheten til å stille opp i denne. Dette er ikke et problem for spesialen, men man mangler to av de festligste skuespillerene fra filmene.Som sagt er ikke denne like underholdende som den første utgaven. En av hovedgrunnene til dette er at manusforfatter Talbot Rothwell ble dårlig under skrivingen, så Dave Freeman måtte ta over ansvaret. Han likte ikke alle ideene til Rothwell og skrev om en god del av disse.Spesialen bestod denne gangen av flere korte segmenter istedet for en lang historie slik man hadde i 1969. Hovedpoenget med dette var at TVkanalen hadde en reklamepause hvert femtende minutt,så de ble bedt om å flere korte segmenter istedet for en langt. Dette fører til at man får kortere tid til å bygge opp de forskjellige historiene og mye av humoren blir borte.To av hoved-historiene var ganske festlige, mens musikknummeret og de resterende historien
ikke var like festlige. Jeg føler at de istedet for å ha et langt musikknummer kanskje kunne utvidet et par av de andre historiene.Men misforstå meg rett, selv om den ikke er like god som utgaven fra 1969 så er den tidvis ganske så festlig og absolutt å anbefale.Disse spesialene var ment til å bli vist på TV en gang og dette vises desverre godt på biledkvaliteten på filmen. Det er ikke vanskelig å se at det her er selve TV-sendingen vi sitter å ser på. Tydeligst vises dette ved at de flere steder har måttet sladde bort BBC logoen oppe i høyre billedkant.Alt i alt en noe svakere utgave, men verdt en titt for de som liker filmene.Terningkast:

Morgendagens film vil bli nok en tegnefilm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar