tirsdag 21. desember 2010

21.Desember: Carry On Christmas 1973


Dagens film er Carry On Christmas 1973. Filmen er regissert av Ronald Fouracre og har Sid James, Joan Sims, Bernard Bresslaw og Barbara Windsor i hovedrollene.Kort handlings-sammendrag:
Sid James returns as a department store Santa, and the Carry On team journeys though the ages to see how Christmas was celebrated by cavemen, Robin Hood and his Merry Men, and also in WWI trenches!
Vel, nok en Julespesial fra Carry On Gjengen og ikke mye er forandret. Konseptet består fortsatt av festlige one-liners pakket inn i flere småfortellinger.Sid James er her tilbake som hovedkarakter etter at han måtte trekke seg fra 1972 versjonen. Desverre gjør ikke dette 73-utgaven veldig mye bedre. De fortsetter med disse småhistoriene istedet for en lang historie og dette svekker på mange måter humoren.Nå blir det mer slik at man bygger opp til en slutt punsh i hver enkelt korte episode, istedet for å bygge historiene rundt humoren. I noen av segmentene er det noen morsomme one-liners her og der, men ikke nok til å gjøre selve sketsjen ordentlig morsom.Skuespillerne gjør så klart en grei jobb med det de hadde fått utdelt av materiell, men det var ingen overraskelse at de etter denne la ned Julespesial-konseptet.Den eneste av "historiene" som jeg nå syntes var ordentlig morsom var i grunn delen som bant de ulike historiene sammen. Sid James som julenisse kan bare ikke gå galt.Uten tvil den mest skuffende av julespesialene og desverre en litt trist avslutning på noe som kunne vært så mye bedre.Terningkast:

Morgendages film vil bli nok en gammel klassiker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar