torsdag 15. desember 2011

Dag 15 – Beyond TomorrowDagens film er den amerikanske filmen Beyond Tomorrow fra 1940. Filmen er regissert av A. Edward Sutherland og har C. Aubrey Smith, Charles Winninger, Jean Parker og Harry Carey i hovedrollene.

Syopsis:

De industriherrene Melton, Chadwick og O'Brien dør i et flykrasj, rike men ensomme. Like før ulykken har de blitt kjent med et ungt par. Snart vender de tre tilbake fra de døde for å hjelpe det unge paret med å finne kjærligheten.


Trailer:


Nok en gang en film som bytter navn når den kommer i en ny utgave. Denne filmen ble i 2004 gitt ut av 20th Century Fox i en oppfarget utgave, og fikk da navnet Beyond Christmas. Denne utgaven var vistnok ikke så godt fargelagt og i tillegg så valgte de å ta bort flere scener fra originalversjonen.

Historien i denne filmen er ganske god. Historien er fengende og interresant, men føles for meg iallefall litt utdatert. Noe som kanskje ikke er så rart i og med at filmen tross alt er 70 år gammel.

Et annet lite problem jeg har med filmen er det faktum at den er fremstilt som en julefilm. Joda de første 10 minuttene av filmen foregår i julen, mens resten av filmen ikke gjør det. Så dermed fikk ikke jeg noe veldig julefølelse av å se filmen.

Skuespillet i filmen er rett og slett utmerket. Alle hovedkarakterene gjør en glimrende jobb og de synger faktisk også meget bra.

Den første tredjedelen av filmen er koselig og underholdende, men den siste delen av filmen blir rett og slett litt kjedelig og det er mye diskutering i filmen istedet for handling.

Dessverre så finnes det ingen «god» utgave av originalutgaven på DVD. Filmen er tilgjengelig, men dessverre ikke pusset opp, så det er mye smuss og riper på filmen. Men på den positive siden så kan det nevnes at filmen er Public domain, noe som vil si at den er fritt tilgjengelig og for for eksmpel kan lastes ned her:
http://www.archive.org/details/Beyond_Tomorrow

På ingen måte en håpløs film, men føler at markedsføringen som en julefilm på mange måter blir feil.

Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar