mandag 5. desember 2011

Dag 5 – Merry Christmas Mr. Bean
Dagens «film» er den britiske Merry Christmas Mr. Bean fra 1992. «Filmen» er regissert av John Birkin og har Rowan Atkinson, Matilda Ziegler og C.J. Allen i hovedrollene.

Synopsis:

Bean drar på juleshopping, pynter til jul og feirer jul hjemme i leiligheten sammen med sin kjæreste.

Trailer:


Vel, dagens film er som de fleste sikkert har forstått en 30 minutters Jule-epsisode av TV-serien Mr. Bean. Mr. Bean er en Tvserie skrevet av Rowan Atkinson og Richard Curtis i 1992. Serien gikk over 4 år, men kun 14 episoder ble laget.

Serien har faktisk blitt vist i 245 land rundt om i verden, noe som vil si at det er en av de tvseriene i verden som har blitt vist flest steder. Dette først og fremt på grunn av at serien inneholder minimalt med dialog, noe som gjør den universell.

Merry Christmas Mr. Bean er delt inn i fire små deler som henger sammen. Denne episoden var den nest mest sette Mr. Bean episoden da den ble vist med 18,48 millioner seere, kun slått av "The Trouble With Mr. Bean» som hadde 18,78 millioner seere.

Mr. Bean er en utrolig morsom TV-serie og denne jule episoden er intet unntak. Fra åpningscenen hvor Bean leker med vindus dekorasjonene til avslutningen hvor han or hans kjæreste Irma bytter julegaver er det utrolig mange festlige øyeblikk.

I mine øyne er dette den nest beste av Mr. Bean episodene kun slått av «Do-It-Yourself Mr. Bean» som er sentrert rundt nytt-år.

En glimrende liten jule-episode som på mange måter har blitt en juleklassiker i seg selv.


Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar