mandag 19. desember 2011

Dag 19 – Silent Night - Zombie NightDagens film er er den amerikanske filmen Silent Night - Zombie Night fra 2009. Filmen er regissert av Sean Cain og har Nadine Stenovitch, Andy Hopper, Lew Temple og Jack Forcinito i hovedrollene.Synopsis:
En uke før jul bryter det ut en epidemi i Los Angeles som gjør at alle innbyggerene blir zombier. Frank Talbot som er på randen til å flytte fra sin kone finner seg plutselig midt i blant dem.

Trailer:


Silent Night Zombie Night er en såkalt independent film laget i 2009. Dette er den andre skrekkfilmen som har blitt sett i løpet av Julefilmfestivalen, etter Silent Night Deadly Night 2.Filmen er som sagt regissert av Sean Cain, som har regissert noen mindre kjente filmer før. Men Cain har spilt i en del filmer i tillegg, da i «klassikere» som Incest Death Squad, Vaginal Holocaust og Werewolf in a Women's Prison . Filmen har en «indie-feel» over seg, i og med at kameraføringen og kvaliteten kanskje ikke alltid er det helt store, men i og med at filmen er laget på et meget lite budsjett er dette i grunn ikke noe stort problem.Skuespillet i filmen er dessverre ikke helt det store. Ingen av skuespillerne har spilt i noen store filmroller før og jeg tviler dessverre på at de kommer til å få så mange etter denne filmen heller.En av de tingene som denne filmen har gjort, som etter min viten ikke har blitt gjort før er å ha en blanding av de tradisjonelle «trege og livløse» zombiene, sammen med «raske og smarte» zombier. Men noen begrunnelse til at disse Zombiene flyr rundt i byen får man desverre aldri.Den har et godt lydspor med innslag av norsk kvalitetsmusikk i form av Edvard Grieg. Faktisk så er musikken (dessverre) et av høydepunktene i filmen.Dette er i grunn ikke en julefilm, denne handlingen kunne i grunn blitt lagt til når som helst på året, men i håp om å få «lurt» noen som meg som leter etter litt alternative julefilmer til å se den var det nok lurt å legge handlingen til juletiden. MEN det eneste som gjør dette til julefilm er i grunn en Zombie i nisse kostyme, et par julesanger på soundtracket og et par tre juledekorasjoner.Selve historien er vel grei nok, men det er lite nytt å spore for å si det sånn. Handlingen har man sett i ti-talls zombiefilmer før og den har i de fleste tilfellene blitt utført bedre.Denne filmen er iallefall hakket bedre en Silent Night, Deadly Night 2, men desverre for jule-skrekk sjangeren blir det nok et lavt terningkast:Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar