fredag 9. desember 2011

Dag 9 - A Very Merry Pooh YearDagens film er den amerikanske filmen A Very Merry Pooh Year fra 2002. Filmen er regissert av Gary Katona og har Peter Cullen, Michael Gough, Nikita Hopkins og Jim Cummings som stemmegivere.

Synopsis:

Opplev hvor viktig det er å feire jul og nyttår sammen med riktig gode venner. I denne nye versjonen av Ole Brumm - Juleferien er det lagt til en masse nytt tegnet materiale. Blant annet synger vennene en søt og morsom versjon av Bjelleklang. Ole Brumm og vennene hans funderer også en del omkring nyttårsløfter og andre tradisjoner som hører julehøytiden til.

Trailer:


A Very Merry Pooh Year er en såkalt «Direct-To-Video» film fra Ole Brumm universet. Filmen er delt inn i 2 deler, hvorav del en er TV-spesialen «Winnie The Pooh And Christmas Too» som ble vist på TV for første gang i 1991. Mens del 2 er den helt nye og eksklusive episoden «Happy Pooh Year» som var laget spesielt for denne utgivelsen.

Dette er også den første Ole Brumm filmen hvor «ugle» ikke er med i det hele tatt, noe som i grunn er litt synd.

Man har blandet sammen den nye delen og den gamle for å lage en lengre historie rundt det hele. Men animasjonen på den nye delen og den gamle går faktisk overraskende godt overens og hadde jeg ikke vist at den ene var 10 år eldre en den andre hadde jeg nok ikke lagt merke til det.

Når samt skal sies så er uten tvil «Winnie The Pooh And Christmas Too» delen av filmen som er den beste, mens «Happy Pooh Year» ikke er like god.

Men filmen er både underholdende og morsom, og har den kvaliteten som «The New Adventures Of Winnie The Pooh» tv-serien som iallefall jeg så MYE på når jeg var liten hadde.

Stemmegiverne gjør en god jobb og de har faktisk fått tak i nesten alle de originale stemmegiverne i den nye delen av filmen.

En underholdene og morsom julespesial som vil appellere til alle som har vokst opp med Ole Brumm, eller som akkurat har fått øynene opp for denne karakteren.

Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar