15 desember 2022

Dag 15 – Falling For Christmas




 

 

 

 

 

 

 



Dagens film er den fra amerikanske filmen «Falling For Christmas» fra 2022. Filmen er regissert av Janeen Damian og har Jack Wagner, George Young, Chord Overstreet og Lindsay Lohan i hovedrollene. 

 

Synopsis: Etter å ha fått hukommelsestap i en ski ulykke havner borskjemte Sierra Belmont hos familien Russel og må feire julehøytiden sammen med den.

Trailer:


Da var det tid for den aller nyeste filmen på årets JuleFilmFestival, nemlig Falling For Christmas. 

 

Denne hadde premiere 10. November i USA i år og fikk mye omtale da det viste seg at Lindsay Lohan spilte hovedrollen her. Lohan har i grunn ikke spilt i en ordentlig film på over 12 år, bortsett fra noen småroller i et par B-skrekkfilmer. Hun har også en rolle her som proudent av filmen. 

 

Så det er hyggelig å se at hun i alle fall sett utenfra har fått litt orden på livet og at skandaletiden nå kanskje er forbi, og at hun kan komme i gang med skuespiller karrieren igjen. 

 

Lindsay Lohans søster Aliana Lohan har ogås en liten rolle i filmen som stylist og dette er den tredje filmen søstrene spiller sammen i, etter The Parent Trap fra 1989 og I know Who Killed Me fra 2007. 

 

Lindsay Lohan ønsket å synge en liten bit av «Jingle Bells Rock» i denne filmen, som en liten hyllest til dansescenen fra (en av mine guilty pleassures) Mean Girls. Men hun hadde ikke regnet med at studioet ønsket at hun skulle synge hele sangen i filmen. 

 

På tross av at dette er en Netflix film,s å følger den «Hallmark» oppskriften for en romantisk julefilm. Så historien her er hverken original eller særlig spennende, men den fungerer helt greit som den romantiske lettvinne julefilmen den er.

 

Filmen har bra med julestemning med masser av snø, julemusikk, juledekorasjoner, presanger, juletrær og alt som hører julen til. 

 

Skuespillerene gjør en god jobb her og det er godt å se at Lindsay Lohan ikke har helt glemte gamle kunster i det minste. Til og med den romantiske tilnærmingen mellom de to hovedkarakterene syntes jeg fungerte overraskende godt i denne filmen og det så for min del ut som de hadde veldig god kjemi seg i mellom. 

 

Filmen kan sjekkes ut på Netflix for de som ønsker å se den nå før jul. 

 

Denne filmen er sikkert litt for sukkersøt og enkel for mange, men jeg fikk både julestemning av filmen og syntes den var både hyggelig og koselig. Så vel verdt å sjekke ut for de som ønsker litt romantisk hygge før jul. 

 

Terningkast:



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar