22 desember 2022

Dag 22 – Snowed-Inn Christmas



 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens film er den kanadiske filmen «Snowed-Inn Christmas» fra 2017. Filmen er regissert av Gary Yates og har John B. Lowe, Belinda Montgomery, Andrew W. Walker og Bethany Joy Lenz i hovedrollene. 

 

Synopsis: To rivalerende journalister må tilbringe julen sammen på et vertshus etter en snøstorm.

Trailer: 


Snowed-Inn Christmas er en film som ble vist først på Lifetime TV i USA i 2017. Den ble vist på TV den 16. Desember 2017. Den fikk meget gode anmeldelser og har senere blitt kåret til den beste Lifetime julefilmen som er vist på kanalen. 

 

Handlingen i filmen er lagt til byen «Santa Claus» i Indiana og dette er faktisk en ekte by, med det samme navnet. Her er det alt fra et jul museum, en julekirke, et jule postkontor og og en snart 100 år gammel nisse-staute. 

 

Hovedrolle-paret Bethany Joy Lenz og Andrew Walker har god kjemi seg imellom og gjør en god jobb her i filmen føler jeg.


Bethany Joy Lenz er et ganske kjent TV fjes da hun har hatt mang en smårolle i mange TV serier de siste 20 årene. Hun har også såilt i en god del julefilmer før, som «The Christmas Secret» fra 2014 (som jeg anmeldte 9. Desember 2018), Poinsettias for Christmas fra 2018, Five Star Christmas fra 2020 og An Unexpected Christmas fra 2021. 

 

Filmen ble skutt i Winnipeg i Canada, som vel er hovedby for både Lifetime og Hallmark sine julefilmer stort sett. Manusforfatter Carley Smale fikk ideen til filmen etter å ha pratet med noen venninner som nevnte at de hadde vært «Snowed-In», altså innesnødd for noe år siden. Smale fikk da ideen om å legge til en ekstra «n» på tittelen og dermed ha en artig vri på det å være innesnødd på et hotel, eller et «inn» som det heter på engelsk. 

 

Historien er ikke noe nytt innenfor julefilm, men som anmelderne også har nevnt, så fungerer historien godt og den er både underholdende og koselig. 

 

Julestemningen i filmen er det heller ikke noe si på da man har både snø ,julepynt, et koselig julepyntet hotell, juletrær, julegaver og julegensere. 

 

Filmen er tilgjengelig både på DVD og på streaming tjenesten til Amazon Prime ogsåklart på LifetimeTV.


En koselig og hyggelig liten romantisk julefilm dette her, som overasket meg. Så vel anbefalt for de som ønsker litt mer romantikk inni juleforberedelsene. 

 

Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar