fredag 13. desember 2013

Dag 13 – Christmas CupidDagens film er den amerikanske filmen Christmas Cupid fra 2010. Filmen er regissert av Gil Junger og har Ashley Johnson, Burgess Jenkins, Jackée Harry, Ashley Benson og Christina Milian i hovedrollene.


Synopsis: En vellykket PR-agent hjemsøkes av juleånden til en nylig avdød klient som forsøker å få henne til å forandre på sin uetiske oppførsel og gjenforenes med en tidligere elsker. 

Trailer:

Christmas Cupid er en TV film som ble vist på ABC Family 12 Desember 2010, som en del av dere «25 Days Of Christmas» filmserie. 


Den hadde opprinelig navnet Ex-mas Carol, men av en eller annen grunn valgte de å gjøre om navnet på filmen til Christmas Cupid. Jeg må si jeg er usikker på hvorfor de valgte dette navnet på filmen da «cupid» ikek er noe sted å se i filmen, men det er vel mer en gimmick en noe annet. 


Filmen er en slags moderinfisert utgave av A Christmas Carol satt til det 21 århundre. Dette fungerer i grunn greit, selv om «vi» som setter pris på den originale historien kanskje ikke er like oerbegeistret som de som ikke kjenner originalhistorien. 


En ting jeg følte at var litt misledende var at filmen var fremstilt som en mer eller mindre hysterisk morsom komedie, noe den langt der i fra er. Filmen har et par sekvenser som barn kan syntes er litt småmorsomme, men ikke nok til å skryte av dette. 


Skuespillet i filmen er helt på det jevne. Ingen av dem gjør seg direkte bort, men nivået på dynamikken og samspillet dem imellom er mer myntet på den yngre garde enn på oss «godt voksne». 


Med tanke på at dette er en tv film var helt sikkert ikke budsjettet det helt store på denne filmen, derfor syntes jeg de har gjort en god jobb med lokasjoner og kulisser. I tillegg er det fremstilt som en familiefilm for både barn og voksne så jeg er nok ikke helt i målgruppen for filmen. 


En helt ok familiefilm som nok appellerer mer til unge mellom 10-15 enn den mer voksne
målgruppen. 


Terningkast:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar