onsdag 18. desember 2013

Dag 18 - Meet The SantasDagens film er den amerikanske filmen Meet The Santas fra 2005. Filmen er regissert av Harvey Frost og har Armin Shimerman, Dominic Scott Kay, Crystal Bernard og Steve Guttenberg i hovedrollene.Synopsis: Nicholas "Nick" Claus og Beth Marshall har vært forlovet i et år og skal endelig bl gift på julaften. Men med alt som skjer må Beth involvere sin mor for å få alt klart, men hennes mor er ikke klar over hvem hennes datter skal gifte seg med. 

Trailer:

Meet The Santas er en julefilm produsert av Hallmark Chanel, noe som ikke nødvendigvis er et godt tegn. Hallmark har en tendens til å lage filmer som ikke helt er av optimal kvalitet, men vi får se hvordan denne blir.


Et problem, om det kan kalles det, er at Meet The Santas er oppfølgeren til filmen Single Santa Seeks Mrs. Claus. Denne var også regissert av Harvey Frost og hadde samme skuespillere i hopvedrollene. Jeg burde såklart sett denne første, men vi får håpe at jeg får sett oppfølgeren uten at det ødelegger for filmopplevelsen. 


Filmen hadde premiere på Hallmark Chanel den 17. Desember 2005 og var en del av «25 Days Of Christmas» filmprogrammet til ABC Family. 


Steve Gutenberg som spiller hovedrollen som Nick i filmen var en av de virkelige store filmstjernen på 80-tallet, men etter år 2000 har det gått tregt med filmrollene. Misforstå meg rett han har spilt i mange filmer, men kvaliteten på filmene har dessverre holdt en litt lavere standard en tidligere. 


Men her syntes jeg faktisk at Gutenberg igjen viser hvorfor han var et vanlig navn å se på filmlerretet på 80-tallet. Han og Crystal Bernard spiller bra sammen og passer meget godt i hovedrollene i filmen.


Men desverre så er ikke filmen så veldig morsom. Jeg hadde ikke forventet en hysterisk morsom komedie, men å le en gang eller to kunne vært greit. Filmen har også en veldig lang oppbyggning, noe som er greit hvis du skal lage en historisk drama på tre timer, men når filmen varer i 96 minutter blir det litt mye av det gode. 


Filmen bærer dessverre også litt preg av at det er en tv film. Ting ser på en måte litt billig ut og har et slags lag av enkelhet over seg. 


Det kan hende at det var mye in-jokes som refererte til den første filmen, så jeg gikk kanskje glipp av noe der, men alt i alt så var ikke filmen så veldig god. 


Det er en grunn til at det tok 5 år før jeg så denne filmen i festivalen og det er vel stort sett der den hører hjemme også. Med andre ord en kriseløsning om man har sett alt av julefilmer før. 


Terningkast:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar