02 desember 2019

Dag 02 – Hometown Christmas




Dagens film er den amerikanske filmen Hometown Christmas fra 2018. Filmen er regissert av Emily Moss Wilson og har Brian McNamara , Erin Cahill, Stephen Colletti i hovedrollene. 

 
Synopsis: Louisiana boende Noelle Collins har store planer om å vekke til live byens julespill, en tradisjon som hennes mor brukte å ordne til. Men ting blir fort mer komplisert når Noelle treffer hennes ungdomskjøreste fra videregående Nick Russel. Russel er en baseball stjerne på vei opp som er på hjemmeligle trakter på grunn av en skade. Deres liv blir etterhvert mer sammensveiset og når ting begynner å bli problematiske med tanke på julespillet må de samarbeide for å forsøke å få dette opp å gå. I samsvar med dette samarbeidet begynner også følelsene fra videregående å vende tilbake og vil disse følsene blomstre opp for begge to? 
 
Trailer:  
 
Allerde dag to av festivalen er det klart for å årets første TV film fra en av de store TV kanalene i Usa. Det viser seg at det blir vanskeligere og vanskeligere å finne julefilmer som er vist på kino og dermed blir det også i år en god del julefilmer på kalenderen. Men i fjor ble jeg faktisk positivt overasket over 3-4 av TV-filmene så det er lov å håpe det samme skjer i år. 

 
Hometown Christmas ble vist for første gang 16 Desember på Lifetimw Chanel som en del av deres «It’s A Wonderful Lifetime» jategori som innbefatter nye filmer laget spesielt for kanalen.
Mye av filmen ble spilt inn i Louisianna og da spesielt i Barn Rouge og La Fayette som ligger litt nord for New Orleans. 

Regissør Emily Moss Wilson er tydeligvis ansastt av Lifetime Chanel for å lage julefilmer for av de 7 filmene hun har laget til nå er hele 5 Julefilmer. Disse er The Caroling Epidemic, Christmas In Mississippi, Hometown Christmas, Christmas In Luisiana og A Christmas Wish. 

 
Historien her er på ingen måte noe nytt og følger den tradisjonelle TV-film resepten med noen som returner til hjembyen for å ordne noe, får minner om hvordan ting var før, tar opp igjen en eller annen salgs romanse og ender som regel opp med å flytte tilbake igjen.

De som kjenner meg oppdaget nok ganske fort hvorfor denne filmen havnet på min Julekalender i år, da jeg må innrømme at jeg har veldig sansen for Beverly Mitchell. Mictchell er nok for de fleste best kjent for å ha spilt Lucy Camden i TV-serien 7th Heaven, som i mange år gikk fast på TV2 her til lands. 

Skuespillet er godt over gjennomsnittet her og de har fått men flere skuespillere med inponerende Cver som Melissa Gilbert, Brian McNamara og Donny Boaz som all gjør noen gode jobber. 

 
Filmen har også godt med julestemning. Noe som jeg presonlig liker godt i julefilmer jeg ser. Her har vi både juletrær, julemusikk, julegaver og juledekorasjoner. I og med at handlingen er lagt til Louisianna er det ikke mye snø å se, men de klarte å snike inn litt snø helt i starten av filmen, slik at også den boksen kan tikkes av. 

En litt over gjennomsnittet god romantisk TV-film, som var hakket bedre en jeg hadde forventet. En koselig film å se i førjuls tiden for de som føler for litt romantisk film innimellom Die Hard og Hjemme Alene ;) 
 
Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar