07 desember 2019

Dag 07 – Pride, Prejudice, and Mistletoe



Dagens film er den amerikanske filmen Pride, Prejudice, and Mistletoe fra 2018. Filmen er regissert av Don McBrearty og har Anna Hardwick , Brendan Penny, Sherry Miller og Lacey Chabert i hovedrollene. 

 
Synopsis: Darcy er en travel karrierekvinne som enda ikke har funnet den store kjærligheten i livet. Men livet tar en uventet vending da hun returnerer til sin hjemby for å hjelpe sin mor med et veldedighetsarrangement. 
 
Trailer:

Da var det tid for årets første julefilm fra kongene av Jule-TV film, nemlig Hallmark Chanel. Filmen er basert på boken med samme navn skrevet av Melissa de la Cruz som kom i 2017.  Filmen hadde premiere 23. November 2018 og blir vist hele 6 ganger fra November til 24. Desember på kanalen i år.

 
Lacey Chabert har etterhvert blitt Hallmark Chanel sin «Go-To Girl» når de trenger noen til hovedrollen i en julefilm. Hun har spilt i hele 9! julefilmer for kanalen og de aller fleste er allerde anmeldt her på bloggen.  Filmene er All I Want for Christmas Is You, The Sweetest Christmas, A Wish ForChristmas, A Christmas Melody, A Royal Wedding, Christian Mingle, Matchmaker Santa og A Holiday Heist.

 
Regissør Don McBrearty har vi også allerede stiftet bekjentskap med da det var han som sto bak årets 4. film ut i år nemlig A Child’s Christmas In Wales. 

 
Så det kommer vel kanskje ikke som noen overraskelse at jeg har gnaske så sansen for Laceyt Chabert både som skuespillerinne og det må jo sies at hun er usedvanlig flott og pen ung dame.

 
Filmen ble spilt inn i Pembroke i Ontario i Canada og innspillingen tok kun 15 dager, noe som visstnok er Hallmark sin standard-tid på å spille inn en film. Så her jobbet det tydeligvis både fort og lange dager. 

 
Dette er vel det som på godt norsk kalles en «feel-good-film» for her er det ikke mye negativitet og dramatikk, noe som jeg setter pris på i denne typen filmer. En julefilm for meg bør for det meste være en koselig opplevelse. Noe for å komme seg litt bort fra hverdagens tjas og mas og bare leve seg inn i en annen verden i en time eller to. 

 
Lacey Chabert og Brendan Penny spiller godt sammen og passer godt som et par, så her har Hallmark fått til en god casting. Resten av skuespillerne gjør også en god jobb. 

 
Historien er ingenting nytt og følger Hallmark standaren som så mange andre v disse filmene gjør. Men man vet på en måte da allerede hva man får med en Hallmark film og jeg for min del syntes det er greit innimellom med en film blottlagt for konflikter, banning og rusmidler. 

 
Filmen har også veldig godt med julestemning med alt som hører til i en Hallmark julefilm. Med både juletrær, julegaver, julemusikk og julepynt. Det eneste jeg fortsatt er litt skuffet over er at Hallmark fortsatt ikke filmer filmene sine på steder der det ligger snø, for også i denne filmen må de bruke denne kunstige snøen som ikke alltid ser like bra ut. 

 
Filmen ble tgitt på DVD 29 Oktober 2019 i Hallmark Chanels sin Holiday Collection serie.
En koselig og og god Hallmark film som til og med jeg som ikke er sånn overbegeistret for romantiske filmer likte godt. 

 
Terningkast:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar