17 desember 2019

Dag 17 – Looks Like Christmas

Dagens film er den amerikanske filmen Looks Like Christmas fra 2016. Filmen er regissert av Terry Ingram og har Farryn VanHumbeck, Sean Michael Kyer, Dylan Neal og Anne Heche i hovedrollene.

 
Synopsis: To aleneforeldre kjemper om kontrollen over barnas julefeiring på skolen barna går på. Men de vil etterhvert begge to lære en ting eller om om meningen med julen. 
 
Trailer:

Da går man fra en gammel Hallmark film i går, over til en modern hallmark film fra 2016 i dag. Filmen hadde premiere på Hallmark Chanel 2016 , men ble kun vist en gang dette året. Filmen har også kun littt over 600 stemmer på InternetMovieDataBase så ikke en film som ser ut til å ha blitt sett av så veldig mange. 

 
Regissør Terry Ingram startet som tv serie regisør med serier som The Advetures Of Sinbad, Odysset 5 og Relic Hunter før han gikk over til å lage TV-filmer. 

 
De siste årene har også han spesialisert seg mer og mer på julefiler og han har faktisk regissert hele 13 julefilmer inkludert denne. En av dem har jeg faktisk sett her på bloiggen og det var Christmas Miracle som ble sett 5. desember 2013.

Anne Heche er vel det mest kjente navnet på rollelisten her. Hun er best kjent fra filmer som Six Days Seven Night, Donnie Brasco, Wag The Dog, John Q og Psycho remaken fra 1999. 

 
Dessverre føler jeg ikke helt at kjemien mellom Hecche og Neal som spiller de to romantiske hovedrollene i filmen er helt optimal. De føltes mer som gode venner enn som et romantisk par.

 
Historien er en ganske standard Hallmark historie og man ser tidlig hvor dette bærer hen. Så historien er ikke så veldig spennende og tidvis må jeg innrømme at jeg satt og små kjedet meg litt gjennom andre halvdel av filmen. Filmen har jo et godt budskap i bunnen, men de klarer liksom aldri å fange oppmerksomheten min for å si det sånn. 

 
Det er mange forsøk på å være morsomme og lage humor her i filmen, men dessverre faller dette igjennom i 95% av tilfellene. Det blir etterhvert bare mer slitsomt utover i filmen og avleveringene på disse morsomme replikkene blir bare dårligere og dårligere. 

 
Filmen har i det minste litt julestemning med både julepynt, snø, en juletrefest (eller konkurranse om du vil), juletrær, presanger, og julemusikk.


Filmen ble utgitt på DVD i November 2017 og er fortsatt tilgjengelig for de som måtte ønske å kjøpe den inn. Dessverre ser det ikke ut som de store salgs sidene har filmen tilgjengelig, så man må ty til litt mer ukjente web-sider som vidbustersdvd for å kjøpe den inn. 

 
En heller laber og små kjedelig Hallmark film i dag, som jeg nok ikke anbefaler for andre en de som trenger en film å ha på i bakgrunnen når man order hjemme til jul. 

 
Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar