02 desember 2021

Dag 02 – Candy Cane Christmas 

 

 

 

 

 

 

 


Dagens film er den
kanadiske filmen «Candy Cane Christmas» fra 2020. Filmen er regissert av Adrian Langley og har Benedicte Belizaire, Derek Johns, Mark Ghanimé og Beverley Mitchell i hovedrollene. 

 

Synopsis: Siden hun var barn har Pheobe sin favoritt tradisjon vært pyntingen av «Candy Cane Lane». Men i år har nabolaget bestemt at gaten ikke skal pyntes, noe som lager en demper på julestemningen hennes. Pheobe forsøker å finne en ny juletradisjon som kan muntre henne opp, og finner da ut at det ikke er selve tradisjonen som hun liker, men menneskene som hun deler denne tiden med. Underveis finner Pheobe også en ny ting hennes jul har manglet, nemlig kjærlighet.

Trailer:


Regissør Adrian Langley har primært før regissert lavbudsjetts action og skrekkfilmer før han nå de siste årene har laget romantisk filmer og julefilmer for Lifetime TV som Meet Me in New York, Love in Translation, Homemade Christmas og Christmas in Washington.

 

Lifetime TV er en amerikansk tv kanal som har eksistert siden 1984. De har en profil som tilsier at de lager programmer og filmer tiltenkt den kvinnelige delen av befolkningen og da gjerne også med kvinner i hovedrollene.


Beverley Mitchell er vel best kjent for sin rolle som Lucy Camden i Tvserien «7th Heaven» (som har fått en litt lei bismak de siste årene) og fra en haug med TV-filmer de siste årene. Da inkludert julefilmene Hometown Christmas, Rock’n RollChristmas og A Gift Wrapped Christmas (hvorav de to siste har blitt anmeldt her på bloggen før).


Mark Ghanimé er et mer ukjent navn iallefall for meg, og han har primært spilt småroller i tvsier, samt noen TV-filmer de siste årene. Også han har hoppet på julefilmkarausellen og har spilt i Christmas with a View, Always and Forever Christma og Twinkle All The Way i tilegg til denne filmen.


Filmen følger en ganske standardisert «koselig TV-julefilm» historie, som fungerer greit nok for hva den er selv om det føltes litt langtekkelig og utdratt til tider med i overkant mye dialog. Mark Ghanimé og Beverley Mitchell har en god kjemi seg imellom og gjør en ok jobb med det materialet de har fått å jobbe med. 

 

Det er også en del bikarakterer og en storyline med noen investorer som dukker opp og som man ville tro skulle spille en vesentlig rolle i filmen, men de bare plutselig forsvinner for å ikke bli nevnt igjen senere. 

 

Man får julestemning med både snø, juletrær, juledekorasjoner og julemusikk i filmen, så den gir da i det minste litt julestemning, selv om den falske snøen kunne vært jobbet litt bedre med. 

 

Filmen er spilt inn i Ottawa i Canada og «Candy Cane Lane» som er en vesentlig del av filmen er spilt inn under den årlige «Magic of Lights festivalen» i Ottawa. Filmen ble spilt inn i slutten av Januar 2020, og mange av butikkene i Ottawa beholdt juledekorasjonene oppe frem til dette slik at produksjonen sparte tid og penger ved å slippe å dekorere. 

 

Filmen er tilgjengelig på Amazon Prime og Microsoft Movies & TV. 

 

En helt ok romantisk julefilmer dette her, men historien er litt for tynn og langtekkelig til at dette blir veldig bra saker, så det blir nok fort kun denne ene gangen denne filmen blir sett for min del.

Terningkast:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar